2017. június 19., hétfő

[KATALIST] Könyvbemutató a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!


Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket az alábbi könyvbemutatóra.


2017. június 22-én, csütörtökön 16:30 órakor kezdődik a Kölcsey Ferenc Olvasókör, a Könyvtárellátó és a KSH Könyvtár közös rendezvénye, melyen C. Tóth János történész mutatja be Oldott kéve című kötetét. A mű a magyar kisebbségi kérdés történelmi áttekintésével foglalkozik, a szerző beszélgetőtársa Cz. Tóth János, a KSH munkatársa.


A rendezvényre a belépés ingyenes.


KSH Könyvtár

Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.